Жоро Игнатов получи брутални заплахи за живота си, докато изпълняваше служебните

...
Жоро Игнатов получи брутални заплахи за живота си, докато изпълняваше служебните
Коментари Харесай

Най-честата заплаха към Жоро Игнатов: Ще ти отрежа главата!

Жоро Игнатов получи брутални закани за живота си, до момента в който изпълняваше служебните си задължения в последното предаване " Съдебен спор “. Главният редактор на предаването на Нана обаче не се опасява за живота си и продължава напред.

Досега Игнатов е получавал безчет доста закани и обиди поради работата си, само че въпреки всичко продължава да я прави доста съзнателно. Преди време даже го нападнаха на улицата, когато задаваше неуместни въпроси в предаването " Искрено и персонално “ на Миглена Ангелова, само че това не го пречупи. Жоро оцеля и не се отхвърли да притиска хората в търсене на истината.

" Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле! “ - това бяха част от заканите, които известният кореспондент получи по време на снимането на своето видео за тази неделя. Поводът за заканите е, че Игнатов притисна с неуместни въпроси жителя Генчо Генов от град Сливен.

Съдебният спор се случи се случи епизода където Жоро проверява иск на сина на Генов, тъй като татко му е взел парите от продажбата на наследствени парцели. Синът на Генчо, Георги Генов, е със специфични потребности, съседите му са го виждали постоянно да проси, както и да рови в кофите за отпадък. На детето помагали негови положителни съседи, с цел да съумява да преживее, написа България Днес.

Култовият редактор на Нова телевизия получи грозни обиди, за които ще свидетелстват доста хора. Още по-скандалното е, че действието се е развило в детската градина, където въпросният Генчо работи. " Гледай си работата!

Изчезвайте отсам всички! Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво щеше ти се случи? “ - са единствено част от заканите на таткото на момчето със специфични просветителни потребности. Оказа се, че Генчо не е биологичен родител на момчето, а Георги е осиновен от него. Съпругата му е дамата, която е отгледала момчето, само че е умряла преди три години. Сега Генчо Генов се заканва да изгони момчето си на улицата.

" Такива цялостни отпадъци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли в този момент? “, разгласи арогантният вид от Сливен. " Ще ви заведа дело за клюка “, предизвести Жоро Игнатов. " Ще ми заведеш ли? Аз ще ти отрежа главата, заведи я “, избълва в ефир Генчо.

" Това е опасност, обществено отправена към мен пред очевидци. Ще сезирам и прокуратурата, бъдете сигурен! “, безапелационен бе основният редактор на " Съдебен спор “, който е и много издирван юрист. " Ако имаш опция... Много си дребен, ще те очистя като пиле, бе! “, продължи със заканите за живота на репортера Генчо Генов.

В студиото на предаването също стана горещо. Водещата на предаването Нана Гладуиш беше доста загрижена за здравето на Игнатов. Тя сподели: " Жоренце, неприятно те гледаше този човек, не ми хареса това. Иначе знам, че ти няма да си оставиш магарето в калта “.

Самият Игнатов споделя, че досега доста пъти са го заплашвали с рязане на глава и други телесни повреди и не се плаши от това, написа HotNews.bg. Просто е значимо да се търси истината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР